Calorielijst Z

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
product eenheid kcal. eiwit koolh. vet
zalm (gebakken) 100 gr. 271 28.0 0 18.0
zalm (gerookt) 100 gr. 136 25.0 0.0 4.0
zalm (in eigen nat) 100 gr. 165 21.0 0 9.0
zalm in blik (rode) 100 gr. 215 19.0 0.0 15.5
zalm in blik (roze) 100 gr. 160 23.0 0.0 7.5
zalmfilet 100 gr. 206 20.0 0.0 14.0
zalmforel 100 gr. 167 24.0 0 8.0
zeebaars (gegaard) 100 gr. 124 23.6 0 2.6
zeebaars (vers) 100 gr. 97 18.4 0 2.0
zeebarbeel (vers) 100 gr. 112 20.1 0 3.5
zeeduivel (vers) 100 gr. 76 18.0 0 0.4
zeewolf (gepaneerd-gefrituurd) 100 gr. 229 18.1 8.0 13.3
zeewolf (vers) 100 gr. 95 16.4 0 2.8
zelfrijzend bakmeel 100 gr. 354 10.0 74.2 1.0
zemelen 100 gr. 218 14.0 27.0 6.0
zemelkoek 1 stuk 52 1.4 9.1 1.1
zilveruien (zoetzuur) 100 gr. 28 0.0 7.0 0.0
zonnebloempitten 100 gr. 632 18.0 13.0 56.5
zout (tafelzout) 100 gr. 0 0 0 0
zout biscuitje 100 gr. 502 7.0 51.0 30.0
zout koekje 100 gr. 611 7.0 40.0 47.0
zout stokje 100 gr. 370 12.0 67.0 6.0
zure room 100 gr. 203 2.7 3.2 20.0
zure zult (beleg) 100 gr. 244 11.0 2.0 21.4
zure zult (hoofdkaas, varken) 100 gr. 212 16.0 0.3 15.8
zuring 100 gr. 25 2.6 2.6 0.5
zuurkool 100 gr. 24 2.0 4.0 0.0
zuurkoolstamppot 100 gr. 52 1.9 10.9 0.1
zuurtje 1 stuk 20 0 5.0 0
zuurtje 100 gr. 380 0.0 95.0 0.0
zwarte bessen 100 gr. 40 2.0 8.0 0.0
zwarte bessen 100 gr. 40 2.0 8.0 0
zwezerik (kalfs) 100 gr. 218 5.0 4.6 20.0
zwitserse strooikaas 100 gr. 128 32.0 0.0 0.0
  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y

Naar bovenkant pagina โ†‘

Terug naar Gezond Afvallen Home

Adresgegevens:

Lucretia van Merkenlaan 33
3906 WB Veenendaal
info@gezondafvallen.nl


De informatie op deze website vormt geen medisch consult. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist. © 2021 - Alle rechten voorbehouden